Del Søker biroller til Westerdals avgangsfilm

Søker biroller til Westerdals avgangsfilm

Vi er en gjeng avgangsstudenter fra Westerdals Oslo ACT som er i gang med vår avgangsfilm. Vi trenger i den sammenheng noen biroller som kan være med i opptaksperioden som blir fra tirsdag 16. Til 29. Februar. Noen roller er større enn andre. Filmen omhandler i korte trekk ei jente som blir venn med en ny mystisk nabo og blir introdusert for en helt ny verden. Sammen skal de finne faren som befinner seg på Island. Løst basert på "Alice in Wonderland".

SEBASTIAN (25-30) er en veldig stille person, som velger selv å ikke snakke så mye. Han er mystisk, men har en varm tilstedeværelse og ønsker ingen noe vondt. Han har ingen replikker før i siste scene, og er en del av hovedkjernegruppen i filmen. Honorar etter nærmere avtale.

SIMONE (30-35) er en akademisk type som heller mot det alternative, noe som reflekteres i hennes mørke klesstil og hårfarge. Hun er seriøs men kan fortsatt sleppe seg løs. Veldig faktabasert. Må kunne drive en rask dialog. Hun er en del av hovedgjengen i filmen. Ca 2 dager innspilling.

JULIE (28-33) er en blomsterforhandler. Hun er veldig naiv og ønsker alle godt, kanskje litt for snill som kan fort oppfattes som litt dum. Hun er positiv og har som hobby å spå folk med taratkort. Hun går som oftest i fargen gul. Må kunne drive en rask dialog. Hun er en del av hovedgjengen i filmen. Ca 2 dager innspilling.

INGRID OG HANNA (22-25) er en vennegjeng fra kafèen hvor hovedpersonen jobber. De er veldig opptatt av utseende og hvordan folk ser dem. De er bitchy og noen som velger å fryse ut mennesker som ikke er lik dem. Ca 2 dager innspilling, med forbehold om endringer.

Hvis dette er av interesse vennligst skriv hvilken rolle du er interessert i. Vi kontakter vi deg fortløpende om prøvefilming hvis det er aktuelt.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber