Del Tv pilot i Haugesund (honorert skoleprosjekt)

Tv pilot i Haugesund (honorert skoleprosjekt)

Skuespillere og statister søkes til TV serie pilot i Haugesund (honorert skolefilm)

”Tom for tid” er en ny norsk humorserie i oppstartsfasen, utviklet av Margreta Berg Hagen som mastergradsprosjekt ved Met Film School i London. Serien handler om to begravelsesbyråer i konflikt og som i piloten kjemper om samme lik.

Piloten skal brukes som promotering av serien og vil bli sendt til ulike kanaler, distributører og produsenter i inn og utland, i håp om pengestøtte til videre produksjon eller salg av konsept.

Dette er i første omgang en lavbudsjetts produksjon og skuespillere vil bli honorert heretter.

Innspilling: 5-12 Februar i Haugesund

Vi ser etter menn og kvinner i alderen 18-99, gjerne med erfaring fra humor til hoved-, bi- og statistroller.

HOVEDROLLER:

JOHN (58) – Målrettet og kompromissløs begravelsesagent som driver bygdas eldste (og frem til nå eneste) begravelsesbyrå med sin litt mindre målrettede og litt mer sytete sønn Alfred. Døden er business for den usympatiske John, som sjelden føler med de pårørende i sorgen, men er god til å late som for profittens skyld.

ALFRED (31) – Har vokst opp i farens begravelsesbyrå og er familiens håp for videre drift. Dessverre. For Alfred er både uengasjert og sytete, og har arvet farens mangel på fintfølelse for de pårørende men ikke hans teft for forretning. Alfred fremstår derfor mer usympatisk enn sin far, men er egentlig bare litt mindre smart.

KATHRINE (47) – Har alltid hatt utseende og attityden til en beinhard forretningskvinne, men har inntil nå ikke hatt noen forretning å drive. Inntil nå.
Kathrine liker verken mennesker eller døde kropper, så hennes rolle i begravelsesbyrået strekker seg til et falsk smil og økonomisk stålkontroll.

HENRIETTE (49) – en lite gjennomført hippie og alles gode mor. Hun spiser kjøtt, men bare dersom dyret har hatt et bra liv, eget navn og minst to hobbyer. Henriette er snill som dagen er lang, omtenksom, hjelpsom og engasjert i sine medmennesker, men kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen. Da Kathrine spurte om hun ville være med å starte begravelsesbyrå sa Henriette ”JA” som hun pleier å si.

BIROLLER:
I pilotepisoden møter vi søsknene Kristian-Andre og Sarah-Elise som skal begrave sin avdøde mor, Agnes (73).

Kristian-Andre (41) – en følsom og selvopptatt mann som føler seg misforstått av alt og alle, bortsett fra de som gir han sympati og oppmerksomhet.

Sarah-Elise (38) – er en sterk og pragmatisk dame som i motsetning til sin bror tar ansvar og får ting gjort.

Agnes (73) - er død.

STATISTER:
Vi trenger statister til en begravelsesscene som skal spilles inn over én dag mellom 5-12 februar. Alle aldere og etnisiteter er hjertelig velkomne. Vi har dessverre ikke mulighet til å honorere statister, men de vil selvfølgelig få mat, moro og kreditering på sluttproduktet.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber