Del Vi søker Statister til film innspilt på Fredrikstad kino

Vi søker Statister til film innspilt på Fredrikstad kino

Hei! Vi søker kvinner og menn som vil medvirke som statister til vår lavbudsjett kortfilm som skal spilles inn på Fredrikstad Kino til helgen - 10 og 11 oktober(Lørdag og søndag - begge dager fra klokken 14 til 20)

Filmen er en thriller som er spilt inn på Engelsk under sommeren i Fredrikstad. Nå skal vi filme de siste scenene og trenger eventyrlysne statister foran kamera.

Filmen vil ha premiere i Desember på Fredrikstad Kino om alt går etter planen.

Plot: A busniness man gets in over his head when he stumbles upon a diamond belonging to the mob.

Innspillingsplass: Fredrikstad Kino 10 og 11 oktober
Roller:

1. Kvinnelig kokainlanger - alder 18 til 45 - fint om du har mørke klær. Rollen tar 6 timer å spille inn - begge dager - Lørdag og Søndag. Fint om du kan noe engelsk. Litt dialog som vi vil lære deg under innspillingen.

2. Kvinnelig gangster - alder 18 - 45 - fint om du har sorte klær - helst jeans og jakke. Rollen tar 6 timer begge dager(Lørdag og Søndag). Noe dialog - et par fraser på engelsk som vi vil lære deg.

3. Mannlig gangster - alder 18 til 55 - fint om du har egen bil - men ikket et krav - helst mørke klær som jeans eller joggebukser. Innspillingen tar 6 timer begger dager. Fint om du kan noen ord engelsk men ikke et krav. Noen få ord med dialog.

Du behøver ingen skuespillererfaring - vi vil gi deg god regi om hva du skal gjøre.

NB! Vær så snill og indiker at du vet at innspillingen forgår ved Fredrikstad Kino i Fredrikstad når du søker på rollen. Dette er en lavbudsjettfilm og vi har kun råd til å gi dere mat og drikke som betalig. Lykke til!

NB! Bor du i Oslo kan du få skyss på lørdagen dersom du ikke har bil.


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber